Un nou portughez la Gloria Buzău!

de Stiri Buzau Media

Gloria Buzău pare că are gânduri mari, în primul sezon de la revenirea pe prima scenă fotbalistică. Dovadă că gruparea din Crâng a mai bifat un transfer și nu unul oarecare. Este vorba despre portughezul David Tavares, în vârstă de 25 de ani, un jucător cu experiență, care a jucat inclusiv în UEFA Champions League.

David Tavares și-a început cariera la Sporting Lisabona, dar s-a format, pe deplin, la rivala Benfica. Nu a apucat însă să evoluze în prima echipă a Benficăi, în campionat, dar a jucat, în 2019, într-un meci din UEFA Champions League, cu Leipzig.

Ulterior, mijlocașul a fost transferat la echipe cu mai puțină rezonanță, Moreirense, Famalicao și Torreense, dar și-a dorit și o experiență internațională, acceptând să joace pentru naționala Capului Verde, pentru care a evoluat în 3 partide, cea mai recentă în 2022, în preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2026.

David Tavares este al doilea portughez din lotul actual al Gloriei Buzău, după Ricardo Matos, artizanul victoriei din deplasare cu Poli Iași, în etapa a 3-a a SuperLigii.