Modernizarea amfiteatrului, din Parcul Tineretului, a fost stopată!

de Stiri Buzau Media

Reabilitarea amfiteatrului din Parcul Tineretului, din Buzău, și transformarea sa într-un spațiu în care pot fi organizate spectacole sau alte evenimente rămâne în stand-by. La cele două licitații organizate de Primăria Buzău pentru atribuirea lucrărilor de modernizare nu s-a prezentat nici măcar o firmă interesată de acest proiect.

Investiția era estimată la aproape 250.000 de euro, inclusiv dotările tehnice, bani care erau alocați din bugetul local. Firmele de construcții au considerat, însă, că suma alocată este prea mică, în condițiile în care prețurile în construcții au explodat în ultimii ani.

După reabilitare și modernizare, amfiteatrul în aer liber, din Parcul Tineretului, din municipiul Buzău ar fi urmat să se transforme într-un Centru de spectacole în aer liber, care să găzduiască un public format din circa 600 de persoane. Potrivit proiectului, obiectivul urma să fie acoperit și să găzduiască conferințe, spectacole, proiecții cinematografice, piese de teatru și alte evenimente, pe tot parcursul anului.