Constantin Toma: l-am întâmpinat pe Domnul Prim-ministru Marcel Ciolacu, la baza podului autostrăzii A7

de Stiri Buzau Media
Dragi buzoieni,
Azi 18 octombrie 2024, l-am întâmpinat pe Domnul Prim-ministru Marcel Ciolacu, la baza podului autostrăzii A7, peste râul Buzău, dar pe partea spre Buzău, nu spre Vadu Pașii.
A venit însoțit de Ministrul Transporturilor, Domnul Sorin Grindeanu, pentru a se asigura că lucrările se desfășoară cum trebuie și vom avea primele tronsoane din viitoarea autostradă A7, gata chiar în acest an.
Domnul Marcel Ciolacu dovedește un real spirit de conducător și sunt convins că rezultatele obținute ca și Prim-ministru vor convinge cât mai mulți oameni să-l voteze ca și viitor Președinte al României.
Nu pot uita niciodată că Marcel, așa cum îi spunem cei apropiați și nu numai, a fost cel care m-a propus și m-a susținut ca primar al municipiului Buzău, reușind și cu sprijinul lui să facem ca Buzăul să se dezvolte armonios și să aibă garantat un viitor mai bun!
Ca buzoieni, cred că avem datoria de onoare de a ne susține candidatul cu cele mai mari șanse de a deveni Președintele României, Marcel Ciolacu!
Este un moment istoric pentru orice locuitor din municipiul și județul Buzău de a avea pentru prima dată un buzoian în cea mai înaltă funcție în stat.
Trebuie să venim cu toții la vot, pentru că de acest vot depinde viitorul României, dar mai ales viitorul Buzăului!

Constantin Toma, primarul municipiului Buzău