Buzoienii, pe care sfârșitul de an îi găsește pe patul de spital, vor
fi răsfățați de sărbători cu un meniu special. Pacienții Spitalului
Județean vor avea pe mese, atât în zilele de Crăciun, cât și de Anul
nou, bucate tradiționale, pentru a uita măcar pentru câteva momente că
sunt departe de cei dragi.
Astfel, din meniul zilelor de Crăciun nu vor lipsi nici fructele, nici
preparate tradiționale, cum ar fi sarmalele ori cozonacul. Și de
Revelion, bolnavii din Spitalul Județean vor gusta din bucate
delicioase: friptură, pandișpan și portocale. Pentru pacienții care
urmează regim alimentar s-a pregătit un meniu separat, cu mâncăruri la
fel de gustoase, dar adaptate normelor dietetice specifice
afecțiunilor de care suferă.
Reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Buzău precizează că, în
acest an, vor avea parte de un meniu special de sărbători aproape 300
de pacienți.