20 Iulie – Ziua Gospodarului

de Stiri Buzau Media

 

Ziua lucrătorilor din serviciile publice de alimentare cu apă
Ziua Gospodarului este celebrată pe data de 20 Iulie și reprezintă ziua tuturor lucrătorilor din domeniul serviciilor publice de alimentare cu apă și canalizare din România. Această zi se află în strânsă conexiune cu sărbătoarea creștină a Sfântului Prooroc Ilie, care este cinstit de creștini ca fiind “ cel care aduce ploaia ”, după ce, prin rugăciunea sa, a salvat de la moarte poporul din Israel. În acest fel, o ploaie de Ziua Gospodarului, nu ar face decât să îi mulțumească și să le ducă la îndeplinire misiunea celor care prețuiesc și apără apa, element vital pentru omenire.
Astfel, Ziua Gospodarului reprezintă un moment prielnic, care evidențiază importanța angajaților din domeniul apei și a activităților pe care aceștia le întreprind în fiecare zi, cu implicare și pasiune, pentru a asigura o bună desfășurare și funcționare a serviciului de alimentare cu apă.
Așadar, să ne bucurăm împreună de ceea ce reprezentăm ca domeniu profesional și să analizăm ce putem face mai bine pentru consumatori, barometru permanent în ceea ce întreprindem zilnic.
Vă dorim o zi frumoasă tututor, deopotrivă clientilor și angajaților Companiei de Apă Buzău!
Știri despre: