Compania de Apă S.A. Buzău – anunț public

de Stiri Buzau Media

Compania de Apă S.A. Buzău – operatorul regional al serviciilor publice de alimentare cu apă și canalizare din județul Buzău reamintește cetățenilor din aria de operare faptul că este interzisă manevrarea elementelor sistemelor publice de alimentare cu apă și canalizare, cu excepția persoanelor autorizate de operator. În conformitate cu prevederile Regulamentului Serviciului de alimentare cu apă și de canalizare, art. 56, alin. 2: “Este interzisă afectarea funcţionării reţelelor de apă şi de canalizare prin accesul la manevrarea armăturilor şi accesoriilor a altor persoane, cu excepţia celor autorizate de operator şi, în cazuri de forţă majoră, a pompierilor.”.

Din elementele sistemelor publice fac parte și capacele căminelor. Manevrarea capacelor căminelor de către persoane neautorizate poate afecta siguranța în exploatare a sistemelor de apă și canalizare, dar pot reprezenta și un pericol pentru participanții la traficul rutier și cel pietonal.

În măsura în care constatați disfuncționalități ale capacelor căminelor apă sau canalizare, precum: capace lipsă/ sparte/ care se mișcă, ramă deteriorată, aliniere necorespunzătoare, vă rugăm să apelați Call-Center-ul Companiei de Apă S.A. Buzău la numărul de telefon: 0238 938.