Doi buzoieni unesc, simbolic, Chișinăul de Buzău, pe bicicletă

de Stiri Buzau Media

Doi buzoieni pasionați de ciclism, Cristi Mănăilă și Viorel Vișan, vor lega, în aceste zile, simbolic, Buzăul și Chișinăul, parcurgând pe bicicletă traseul de aproape 400 km, în cadrul festivalului Zilele Chișinăului la Buzău.

Inițiativa i-a aparținut lui Cristi Mănăilă, fost militar de carieră, pasionat de ciclism, cunoscut ca participant la curse de anduranță. După ce în weekend au străbătut pe bicicletă 600 km în penultima etapă a Trofeului Dumitru Dan, Cristi Mănăilă și Viorel Vișan au pornit într-un nou proiect. Ei au plecat din Chișinău, joi dimineață, la ora 10:00, urmând să parcurgă traseul dintre capitala Republicii Moldova și stațiunea Sărata Monteoru, până sâmbătă după amiază.

Pe tot traseul, de circa 400 km, cei doi buzoieni vor opri în locuri dinainte stabilite. Este vorba despre obiective din Republica Moldova și România, pe care le vor promova intens, zilele acestea. De asemenea, pe drumul de la Chișinău la Buzău, Cristi Mănăilă și Viorel Vișan vor fi întâmpinați, din loc în loc, de alte grupuri de cicliști.