Dragos Voicu: Siriul este pe harta turismului românesc și acolo îl păstrăm!

de Stiri Buzau Media

 

 

,, Siriul este considerat deja de către turiști o patrie specială care le oferă frumusețea naturii cu care ne-a binecuvântat pe noi Dumnezeu, ape limpezi și păduri ce-și duc existența în liniștea tainică a muntelui si le alină stresul urban, dar și o varietate gastronomică pe care o moștenim de acasă, din familia noastră munteneasca.
Azi e Ziua Mondială a TURISMULUI , iar Siriul nostru de care au prins dragoste și românii și străinii, apare un pol aparte în turismul județean și național.
Sărbătorim cu obiective turistice consacrate pe lista scurtă a opțiunilor călătorului din 2022 – Cascada Pruncea, barajul și lacul de acumulare Siriu, trasee turistice către Lacul Vulturilor, Masivul Siriu, Podu Calului, zona Hartagu.
Eu, în calitate de primar al COMUNEI TURISTICE Siriu vă mulțumesc pentru că vă iubiți satul, că întâmpinați și ghidați turiștii către frumusețile noastre și vă rog sa contribuim împreună în continuare la dezvoltarea spațiului nostru binecuvântat cu frumusețe! Prindeți curaj și faceți puncte gastronomice locale, investiți pe măsura puterii și a dorinței dvs., Siriul este pe harta turismului românesc și acolo îl păstrăm!
Împreună!
Cu dragosTe de Siriu! ”

 

 

 

 

Știri despre: