Comuna Sărulești se poate mândri cu un cămin cultural realizat la standarde europene. Miercuri s-a făcut recepția lucrării, realizată din fonduri europene de peste 200 000 euro. Noul cămin cultural va găzdui atât serbările școlare dar și spectacole ce vor fi organizate în comună.
Tot cu fonduri europene, Primăria Sărulești a achiziționat și un buldo-excavator, valoarea investiției fiind de 97.000 de euro.
Iar acestea sunt doar câteva dintre proiectele administrației locale. A fost finalizată asfaltarea pe 4,8 km de drum comunal în satele Valea Largă, Goicelu, Valea Sării, investiția de 47 miliarde lei vechi fiind decontată prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Cu 8 miliarde lei vechi din fonduri proprii ale Primăriei a fost extinsă rețeaua de alimentare cu apă în Sărulești, Valea Sării, parțial Goicelu și Valea Largă, a fost realizat un parc de joacă pentru copii, amenajat și dotat cu mobilier specific, investiția fiind de 8 mii lei, s-au făcut contribuții pentru re,abilitarea bisericilor din Valea Largă, Sărulești și Goicel, sediul Primăriei Sărulești a fost dotat cu sistem video de supraveghere și a fost reabilitat, cu 60 mii lei, acoperișul Școlii Gimnaziale Sărulești.
Unul dintre proiectele de suflet ale primarului Nicolae Dinu este ridicarea monumentului reprezentând o cruce de 16 metri înălțime înălțată pe un deal între satele Apostari și Valea Largă, realizat cu ocazia Centenarului Marii Uniri și dedicat eroilor din cele două comune – Sărulești și Valea Salcie. 12.000 lei a fost contribuția primăriei Sărulești pentru ridicarea monumentului. Tot din fonduri proprii, sediul Primăriei Sărulești a fost reabilitat, fiind refăcută fațada, împrejmuire, și a fost montată centrală termică. Investiția, 12 mii lei. A fost modernizată și rețeaua de iluminat public stadal pentru care Primăria a obținut 250 mii lei prin PNDL 2.
Administrația comunei Sărulești a continuat și investițiile în școli. Pentru Școala Gimnazială Sărulești a fost achiziționată o centrală termică astfel încât pe perioada sezonului rece sălile de clasă să fie încălzite corespunzător iar elevii să nu aibă de suferit. Investiția a fost de 40 mii lei, din fonduri proprii ale Primăriei.
În schimb, pentru construirea de toalete conform standardelor europene, Primăria a obținut 74 mii lei de la Ministerul Educației.
Intemperiile au lăsat în urmă stricăciuni imposibil de realizat din bugetul comunei, însă sprijinul a venit de la Guvern, astfel că în urma alunecărilor de teren, prin fonduri pe situații de urgență, de 7 miliarde lei vechi, s-au construit podețe în satul Valea Largă și sat Sările Cătun.