Petre Adrian Robert: Noi decizii ale Consiliului Județean Buzău

de Stiri Buzau Media

Petre Adrian Robert:

În ședința ordinară a Consiliului Județean Buzău de astăzi, 16.12.2021, au fost supuse votului 31 de Proiecte de Hotărâri de Consiliu Județean care vizează aspecte ale activităților administrative desfășurate în județul nostru.

Pe ordinea de zi s-a regăsit proiectul de Hotărâre privind repartizarea pe comune, oraşe şi municipii a sumei de 1.747 mii lei pe anul 2021 din impozitul pe venit încasat suplimentar corespunzător cotei de 6% reprezentând fondul constituit la dispoziția Consiliului Județean.

Tot astăzi s-a votat și Proiectul de Hotărâre privind aprobarea Programului județean de transport rutier de persoane prin servicii regulate aferent județului Buzău 2022- 2028 și a Documentației de atribuire a Contractelor de delegare a gestiunii Serviciului public de transport județean de persoane prin curse regulate, la nivelul Județului Buzău. Ne-am asigurat Serviciul județean de transport va avea continuitate, astfel încât cetățenii să își poată desfășura activitățile fără dificultăți.

Și sportul de performanță a fost pe masa consilierilor județeni, prin Proiectul de Hotărâre supus astăzi votului a fost aprobată rectificarea sumei totale pentru finanțarea în anul 2021 a activității cluburilor sportive de drept public înființate pe raza Unităților Administrativ Teritoriale – Județul Buzău în cadrul Programului sportiv de utilitate publică „Promovarea sportului de performanță”. Sportul. De asemenea, sportivii și antrenorii secției de Oină a CSM Râmnicu Sărat vor fi premiați pentru rezultatele deosebite obținute.

Un alt Proiect de Hotărâre important pentru locuitorii județului nostru vizează modernizarea tronsonului de drum Vintilă Vodă – Plaiul Nucului. Am votat astăzi aprobarea documentatiei tehnice si a indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiţii „Stimularea mobilitatii la nivel regional prin modernizarea infrastructurii rutiere de transport pe tronsonul Vintila Voda – Plaiul Nucului, judetul Buzau” – forma actualizată.

Toate proiectele de hotărâre supuse votului din ședința de astăzi pot fi consultate pe site-ul instituției.

Știri despre: ,