Prefectul județului Buzău, Daniel-Marian ȚICLEA, a fost prezent, marți, la un eveniment important pentru comunitatea din localitatea Cernătești: lansarea monografiei comunei, sub titlul ”Cernătești-prezentare istorico-geografică”, lucrare  semnată de prof. Viorel Suditu, coautor Ion Nicolescu

de Stiri Buzau Media

Prefectul județului Buzău, Daniel-Marian ȚICLEA, a fost prezent, marți, la un eveniment important pentru comunitatea din localitatea Cernătești: lansarea monografiei comunei, sub titlul ”Cernătești-prezentare istorico-geografică”, lucrare  semnată de prof. Viorel Suditu, coautor Ion Nicolescu.
Cu aceeași ocazie, au fost premiate cele mai longevive cupluri, oameni care trăiesc bucuria de a fi împreună de cel puțin 50 de ani.
?”Salut aplecarea comunității din Cernătești pentru prioritizarea identității locului. Faptul că oamenii de aici își asumă cu tot sufletul istoria comunei, tradițiile zonei, faptul că au o viață culturală iar infrastructura permite ca drumul dintre Buzău și Cernătești să nu dureze mai mult de 20 de minute sunt aspecte care pot conduce la creșterea atractivității zonei.
Dragi locuitori ai comunei Cernătești, profitați de toate aceste avantaje pe care vi le dă locul în care trăiți și mergeți mai departe cu dezvoltarea zonei”, a declarat, în cadrul evenimentului, prefectul județului Buzău, Daniel-Marian ȚICLEA.