Primarul Orașului Nehoiu: Joi, 17 Martie 2022, începând cu ora 11:00 se va desfășura un exercițiu-simulare de intervenție în cazul producerii unui cutremur

de Stiri Buzau Media

Joi, 17 Martie 2022, începând cu ora 11:00 se va desfășura un exercițiu-simulare de intervenție în cazul producerii unui cutremur. Instituțiile implicate în organizare sunt: ISU Buzău, Poliția, Jandarmeria și UAT Orașul Nehoiu prin Serviciul de Voluntariat pentru Situații de Urgență. Principalele spații de desfășurare a exercițiilor sunt: Stadionul Complexului Sportiv din Lunca Mare și Liceul Teoretic ”Nicolae Iorga”. În timpul acțiunii vor circula autovehiculele speciale Pompieri, Ambulanță, Poliție, Jandarmerie, cu semnalele sonore și luminoase activate. Participanții la trafic (atât conducători auto cât și pietoni) vor proceda în conformitate cu  prevederile  legale privind acordarea de prioritate pentru astfel de autovehicule. Totodată vă rugăm să nu intrați în panică la recepționarea semnalelor de alarmă de pe autospeciale.
Nu vor fi activate alarmele generale amplasate la puncte fixe. Deși este un exercițiu de simulare, vă recomandăm tratarea acestuia cu seriozitate și interes, factori foarte importanți în gestionarea unor eventuale evenimente care solicită mobilizarea.

Primarul Orașului Nehoiu

Știri despre: