Se caută 31 de recenzori, la Rm. Sărat!

de Stiri Buzau Media

Recensământul populației și al locuințelor se află în plină desfășurare și la Râmnicu Sărat. În această primă etapă, până la 15 mai, râmnicenii se autorecenzează singuri sau cu consiliere de la recenzorii autorizați, desemnați de Primărie.

Pentru cea de-a doua etapă, Primăria Rm. Sărat are nevoie de 31 de noi recenzori, care să meargă din casă în casă pentru a recenza, atât clădirile și condițiile de trai, cât și numărul de persoane, locuitori ai orașului.

Cei care se înscriu pentru a deveni recenzori pentru o perioadă determinată vor trebui să îndeplinească unele condiții eliminatorii privind contractarea serviciilor. Mai exact, aceștia trebuie să aibă peste 18 ani, minim studii medii cu diplomă de absolvenți de liceu, să nu aibă cazier judiciar și să depună dovada autorecenzării.

Conform legii, cei care vor fi autorizați ca recenzori vor fi retribuiți cu câte 7 lei pentru fiecare persoană și 3,5 lei pentru fiecare locuință recenzată. Solicitările se depun la Primăria Rm. Sărat până cel târziu pe 21 aprilie.