Sorin Cîrjan: Fiecare întâlnire cu râmnicenii este emoționantă și consolidează încrederea dintre noi

de Stiri Buzau Media

Fiecare întâlnire cu râmnicenii este emoționantă și consolidează încrederea dintre noi. Ne-am convins și astăzi, în acțiunea pe care am întreprins-o în zona centrală a orașului! Am întâlnit oameni din toate cartierele, din toate generațiile, din toate categoriile sociale!

Împreună suntem Râmnic și am hotărât să “Mergem tot Inainte”! În drumul nostru am întâlnit-o și pe doamna Georgeta, care deși este extrem de mulțumită de modul în care locuiește acum în Cartierul “Slam Râmnic” era extrem de revoltată de faptul că “nu am făcut nimic pentru a aduce medici la spital”. Are ceva probleme medicale și în câteva situații a fost nevoită să meargă la spitalul municipal și nu întotdeauna a găsit medici de gardă!

Am lămurit problema în câteva minute și doamna a înțeles că a fost victima unei dezinformări și că în realitate susținerea de către primar și consiliul local pentru sănătatea râmnicenilor este dovedită de modul în care arată unitatea, aparatura extrem de modernă achiziționată în ultimii ani, facilitățile oferite medicilor pentru a-i atrage la Râmnicu Sărat (prime de instalare, plata chiriei, plata cheltuielilor de transport).

M-a ajutat să-i dovedesc adevărul doamnei Georgeta, domnul doctor Paul Rânja, care a fost permanent lângă mine, un om care își face meseria de zeci de ani cu aceeași dragoste pentru pacienți și actul medical!

Nu suntem perfecți, am spus-o de fiecare dată, dar în multe situații suntem judecați pentru neadevăruri afirmate de alții!

Mergem tot #Înainte alături de râmniceni, din respect pentru oameni și #adevăr!

Sorin Cîrjan