Trans Bus Buzău modifică programul de transport, odată cu trecerea la ora de vară

de Stiri Buzau Media

Operatorul regional de transport în comun Trans Bus Buzău va modifica, de luna viitoare, programul de transport local. Astfel, începând cu 1 aprilie, societatea de transport va schimba programul a 9 linii de transport și a 3 trasee de zonă. Este vorba despre liniile 2, 2B, 11, 11B, 12, 15, 16, 22, 23 și zonele 117 și 117 B.

Decizia de a actualiza programul de transport local vine ca răspuns la nevoile cetățenilor, dar și ca adaptare la ora de vară. De asemenea, reprezentanții societății Trans Bus anunță că vor fi introduse pe trasee mai multe autobuze.

Noile modificări pot fi consultate pe site-ul operatorului de transport sau de la ghișeele de vânzare a biletelor. De asemenea, pe site-ul instituției este disponibil și programul de circulație în weekend al autobuzelor obișnuite și al celor ce efectuează trasee de zonă.

Rețeaua de transport public din Buzau cuprinde 25 trasee obișnuite și 16 trasee tip zonă și are in componenta 110 de autobuze ce leagă zilnic principalele zone ale orașului și comunele din jur.