Compania de Apă Buzău va întrerupe furnizarea apei potabile în data de 26.04.2022 în intervalul orar 11:00 -15:00, în Râmnicu Sărat

de Stiri Buzau Media

Compania de Apă Buzău va întrerupe furnizarea apei potabile în data de 26.04.2022 în intervalul orar 11:00 -15:00, în Râmnicu Sărat, pentru efectuarea unor lucrări de reparație a rețelei de alimentare cu apă potabilă.

Vor fi afectați abonații aferenți cartierelor Sârbi și Anghel Saligny, Străzile: Grădiștei, Morilor, C.Morilor, Sârbească, Bălăceanu, Armoniei, Fraternității, Balta Albă, Int.Trandafirilor, Int.Scolii, Int.Bucegi, Int.Carpați, Int.Dacia, Int.Snagov, Mihai Viteazu, Sos.Puiești, Mircea cel Bătrân, Vasile Lupu, Anghel Saligny, Banu Mihalcea, W.Mărăcineanu, M.Cantacuzino, Radu cel Frumos, Oituz, Veteranilor, General Magheru, Mărășești, Al.Industriilor, E.Racoviță.

Atenționăm utilizatorii că la reluarea serviciului de furnizare a apei, pentru o perioadă scurtă de timp, pot apărea perturbații ale calității apei.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și îi asigurăm pe utilizatori că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării serviciului de alimentare cu apă, în cel mai scurt timp.

Știri despre: