De ziua copilului, Teatrul „George Ciprian” Buzău te invită la spectacol!

de Stiri Buzau Media

De  Z I U A   C O P I L U L U I, Teatrul „George Ciprian” în parteneriat cu DGASPC și cu sprijinul Consiliului Județean Buzău organizează o serie de evenimente, GRATUITE, spre bucuria copiilor, a părinților și a bunicilor!

De la ora 10. 00 câteva sute de copii vor putea urmări spectacolul BubbleShoW, spectacol de teatru cu baloane de săpun, eveniment dedicate special copiilor din cadrul DGASPC Buzău. Spectacolul va fi susținut în Sala Consiliului Județean.

De la ora 11.30  vă invităm, dragi copii, cu părinți și bunici, să fiți alături de noi la o serie de activități realizate de către Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție a Copilului, ce vor avea loc pe Bdul. Nicolae Bălcescu, în fața Consiliului Județean Buzău! Activitățile constau î readucerea aminte a jocurilor de altădată! Cei prezenți vor primi baloane și dulciuri din partea Consiliului Județean Buzău!

 

Vino pe    ? ? ? ?  î? ?????? ??????????????? ???????

să te întâlnești cu personajele tale preferate!

De ?? ??? ??. ?? are loc spectacolul de teatru pentru copii, R A P U N Z E L, cu actorii Ionuț Octavian Ghinea și Ana Maria Pușcalău, o producție Teatrul Copilariei! Îi vom aștepta pe cei mici cu personaje de poveste precum: Ana și Elsa, Olaf dar și nastrușnicii Minioni. Ne vom juca, vom dansa și vom cânta iar cei prezenți vor primi baloane și dulciuri din partea Consiliului Județean Buzău!
Vă așteptăm la teatru!

?? ????̦? ???, ????????!
_____________
EVENIMENT GRATUIT realizat de Teatrul „George Ciprian” și Consiliul Județean Buzău!

Mai multe detalii pe site-ul www. teatrulgeorgeciprian.ro/noutati sau pe pagina de

FACEBOOK a Teatrului „George Ciprian”.