Duminică, ROCKOLINDE cu Adrian Naidin și Ionuț Micu John la Club No Limit Buzău

de Stiri Buzau Media

Adrian Naidin si Ionuț “John” Micu vor concerta în 12 decembrie, în clubul No Limit din Buzău. În programul celor 90 de minute de concert, artiștii vor interpreta colinde și melodii rock-manifest.

Spectacolul marchează si lansarea CD-ului de colinde “Povestea Florii Soarelui”, un album ale cărui melodii au fost compuse de Adrian Naidin intr-un stil arhaic cu influențe rock.

Adrian Naidin este un muzician complet, experimental în jazz, inspirat în clasic, plin de forță și har în folclor. Prezentă în multe proiecte de succes în ultimi ani, alături de artisti ca Ion Caramitru, Horațiu Mălăele, Dan Puric, muzica lui Adrian a impresionat prin profunzimea versului și calitatea sunetului.

Părinții l-au îndrumat pe Ionut Micu spre acordeon. Ba mai mult, la Școala de Arte Constanța a fost înscris chiar la acordeon. Dar dorința de a bate toba a fost mult mai mare. Ca și pasiunea pentru unul dintre cele mai vechi instrumente muzicale. Pentru a-i face hatârul, bunicul i-a construit din ciurul bunicii o tobă la care a descoperit primele ritmuri. Așa a început marea pasiunea care avea să-i devină munca, hobby-ul, plăcerea, durerea, viața: toba. În prezent Ionuț este membru al trupei Compact, dar participă cu plăcere și la proiectele bunului său prieten, Adrian Naidin.

 

Știri despre: , , ,