Îndemn de susținere a artistei buzoience Dora Gaitanovici, la finala națională Eurovision, venit din partea primarului Constantin Toma

de Stiri Buzau Media

Buzăul va fi reprezentat în această seară, de la ora 21.00, la finala națională Eurovision de talentata solistă de 17 ani, Dora Gaitanovici. Edilul șef, Constantin Toma a lansat pe pagina sa de Facebook, un îndemn public buzoienilor să o susțină pe Dora.

,,Dragi buzoieni,

În această seară, la orele 21 buzoianca noastră , tînăra de mare talent Dora Gaitanovici este în finala naționala Eurovision. Hai s-o urmărim și mai ales s-o votăm cu toții oriunde am fi, în țara sau în străinătate ! Suntem mândrii de ea și hai să arătam că suntem toți pentru unul , unul pentru toți ! Este important fiecare vot pentru că- pentru prima dată- va conta DOAR votul publicului ! Hai DORA ! Hai Buzău, Buzău!” a scris primarul Buzăului, Constantin Toma.

Cu câteva zile înainte de finala națională Eurovision, buzoianca Dora Gaitanovici scria pe pagina sa de Facebook, că a început repetițiile, că vrea să depășească momentul din semifinală și a promis că va pune tot sufletul și toată dragostea sa pentru muzică.