Nicu Covaci și Valeriu Sepi expun artă plastică la Buzău

de Stiri Buzau Media

Expoziție Nicu Covaci și Valeriu Sepi – ARTĂ PLASTICĂ – 22 septembrie 2021, de la orele 18.00, la Galeriile de Artă Buzău

Un eveniment unic în România, la #BIAF2021, o expoziție a legendei de la trupa Phoenix, Nicu Covaci, cunoscut mai puțin ca artist plastic și extrem de cunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni muzicieni din România, alături de artistul Valeriu Sepi, fost colaborator al trupei Phoenix.

Nicolae Covaci (n. 1947 la Timișoara) este compozitor, cântăreț, chitarist, pictor și grafician român, cunoscut ca fondator și lider al formației Phoenix.

Valeriu Sepi este născut la Reșița în 1945 și este un artist cunoscut și îndrăgit atât în sfera artelor vizuale, cât și cea muzicală. Cu o experiență artistică de peste 50 de ani, Valeriu Sepi a fost activ de-a lungul timpului în arii diverse precum design, pictură murală, inginerie, muzică, actorie și coregrafie.

Evenimentul se va desfășura conform tuturor reglementărilor legale în vigoare. Purtarea măștii de protecție este obligatorie!