„Omul cu Mârţoaga”, după 25 de ani, la Teatrul George Ciprian din Buzău

de Stiri Buzau Media

Chiar în condiții de pandemie, evenimentele culturale reapar şi la Buzău. După 25 de ani, o celebră piesă de teatru se va juca pe scena Teatrului „George Ciprian” din Buzău, luni, 5 aprilie, de la ora 19.00. Este vorba despre comedia în 4 acte „Omul cu mârţoaga”, scrisă de buzoianul George Ciprian.

Comic absurd, realism, amestec de satiră, idealism şi gravitate, toate vor fi prezente pe scena teatrului buzoian în piesa „Omul cu mârţoaga”, în care eroul, modestul arhivar Chirică, interpretat de Dan Tudor, este mistuit de pasiunea pentru cai, pasiune care îl face să cumpere cea mai jalnică mârţoagă. Această pasiune îl face să piardă, în urma pariurilor făcute, nu numai banii, dar şi încrederea propriei soţii, care îl părăseşte pentru un fost prieten ajuns milionar.

Biletele pentru spectacolul „Omul cu mârţoaga” pot fi achiziţionate de la Agenţia de Bilete a Teatrului „George Ciprian” din Buzău, dar şi online. Preţul unui bilet este de 50 de lei, iar distribuţia pisei va însemna actori cunoscuți publicului buzoian: Dan Tudor, Marius Bodochi, Ana Ioana Macaria, Adrian Păduraru, Afrodita Androne, Gabriel Fătu, Orodel Olaru, Ionuţ Gurgu, dar și alții. Scenografia poartă semnătura Corinei Grămoşteanu, iar regia îi aparţine lui Dan Tudor.