Teatrul George Ciprian vă invită, pe 8 martie, la comedia “Faza Lungă” de Catherine Agner, în regia lui Octavian Jighirgiu

de Stiri Buzau Media

Un avocat cu veleități artistice, un bărbat de succes căruia viața pare să-i fi oferit totul și o asistentă dentară tânără și frumoasă și-au construit împreună o realitate confortabilă și sigură. La prima vedere, cei doi formează un cuplu de invidiat, o relație condimentată cu petreceri mondene, vacanțe exotice și un anumit ștaif existențial.

E suficient un accident, aparent minor, pentru ca totul să se dea peste cap. Apariția lui Odillo, vagabond ce se recomandă drept „consilier de imagine”, zdruncină din temelii relația celor doi, scoțând la iveală toate frustrările și neîmplinirile acumulate de aceștia în timp.

????̦ ?????: ?? ???, ?? ??? ?????/???????̦?

Distributia: Dan Clucinschi, Andreea Darie, Vlad Nicolici, Irina Ungureanu.

Regia: Octavian Jighirgiu

Scenografia: Alina Dincă Pușcașu

Light design: Adrian Buliga

Biletele pentru spectacole pot fi achiziţionate de la Agenţia de Bilete a Teatrului ”George Ciprian” situată pe Bulevardul Nicolae Bălcescu dar și online de pe site-ul Teatrului

http://www.teatrulgeorgeciprian.ro/calendar.php

Mai multe informații găsiți cu privire la spectacole și bilete găsiți pe site-ul www.teatrulgeorgeciprian.ro sau la numerele de telefon:

0740.496.561 și 0760.553.761.