Loredana, show grandios în această seară, la Sala Sporturilor din Buzău, în cadrul turneului naţional “Sentimente”

de Stiri Buzau Media

Anul acesta, primăvara vine la Buzău cu cele mai frumoase sentimente! Loredana promite un show grandios în această seară în Buzău, în cadrul turneului naţional “Sentimente”, care va cuprinde concerte în mai multe oraşe din România.
În noiembrie anul trecut, Loredana a susţinut, pentru al cincilea an consecutiv, un concert grandios la Sala Palatului. Show-ul Sentimente a fost asemenea unei uşi deschise direct în sufletul artistei. Spectatorii au călătorit prin viaţă şi activitatea Loredanei, trecând de la speranţa şi inocenţa copilăriei până la recunoştinţa dragostei. Loredana a uimit, ca de fiecare dată audienţa cu un show complex, un spectacol multisenzorial.
Loredana, artista care a revoluţionat arta spectacolului în România, va aduce o primăvară de Sentimente, adaptând producţia de la Sala Palatului pentru toţi cei care nu au putut ajunge în Bucureşti! Cu o carieră de 30 de ani în care s-a reinventat şi a inovat continuu, aşa cum nu a mai făcut-o vreodată un alt artist român, Loredana este un icon al industriei muzicale.

Concertul de peste două ore se va desfăşura la Sala Sporturilor din Buzău, fiind deja vândute peste o mie de bilete.

Spectacolul va începe la ora 19.30.

Construit pe şapte segmente, fiecare cu emoţia, povestea şi parfumul său, ”Sentimente” îi poartă pe pe spectatori prin viaţa şi activitatea Loredanei, de la speranţa şi inocenţa copilăriei, până la recunoştinţa dragostei, trecând prin nostalgie, dor, bucurie. Cu o desfăşurare impresionantă de forţe şi tehnologie, cu coregrafii spectaculoase şi hit-uri care trec de la cântece ale copilăriei la ritmurile autentice lăutăresti, trecând prin farmecul şi spectaculozitatea musical-ului, Loredana creează un spectacol multisenzorial care vorbeşte despre diversitate, curaj, autenticitate şi nevoia de a-ţi găsi puterea în mijlocul familiei.

 

Știri despre: