Rochii de zi la modă în primăvara-vara lui 2018

de Stiri Buzau Media
Sursa foto:avantaje.ro
Sursa foto:avantaje.ro

Pentru că fiecare doamnă sau domnișoară își dorește să aibă în permanență o garderobă în tendințe, designerii de modă au dezvăluit care sunt rochiile de zi la modă în primăvara lui 2018, dar și ce vom purta în această vară. Așadar, iată câteva rochii de zi la modă în primăvara-vara lui 2018:

   1. Rochiile cămașă

Rochiile cămașă sunt în tendințe în acest an și pot fi purtate într-o mulțime de combinații. Ele sunt alegerea perfectă atât pentru un eveniment special, cât și pentru o ținută casual sau o escapadă la mare. Astfel, le vom regăsi pentru tot în această primăvară, dar și în sezonul estival, atunci când vor putea fi asortate perfect cu costumul de baie.

  1. Rochiile blazer

Inspirată din garderoba masculină, rochia sacou scoate în evidență trăsăturile doamnelor și domnișoarelor și pune foarte mult accentul pe senzualitate. În funcție de modul în care sunt alese accesoriile, rochia blazer poate fi baza unei ținute casual, dar poate fi purtată și seara.

  1. Rochiile care lasă umerii la vedere

Vara lui 2018 va fi dominată de rochiile care lasă umerii la vedere, potrivit xmodax.com. Din materiale vaporoase, acestea vor fi foarte ușor de purtat în zilele caniculare și asta pentru că vor lăsa pielea să respire.

  1. Rochiile colorate

Culorile puternice se vor remarca peste tot în 2018, inclusiv în modă. Se vor purta rochiile foarte colorate, mai ales în timpul verii.

  1. Rochiile cu corset aplicat

Corsetul a fost folosit în foarte multe ținute în anul 2017, iar acest trend se păstrează și în 2018. Aplicat pe deasupra rochiilor, acesta va transforma întreaga ținută. Corsetul se potrivește de minune și cu rochiile cămașă și combinând cele două elemente poate fi obținut un outfit ce poate fi purtat inclusiv la birou.