Comunicat de presă – PNL Buzău

PNL Buzău: Profesioniști, tineri și pregătiți pentru o altfel de politică- acestea sunt caracteristicile definitorii ale candidaților liberali la alegerile parlamentare.

Biroul Politic Național a decis validarea listei de candidați pentru Camera Deputaților și Senat a PNL Buzău. Astfel, primele locurile pentru Camera Deputaților sunt ocupate de: Președintele PNL Buzău, Gabriel Avrămescu (locul 1), Claudia Benchescu, consilier minstru MAI (locul 2) și Mircea Posea (locul 3), iar la Senat, primul loc pe listă îl ocupă Vlad Pufu, antreprenor media, iar pe al doilea loc este Viorel Holban, președinte al organizației Râmnicu Sărat.

Cunosc foarte bine specificul județului nostru. Sunt buzoian, am copilărit în Chiojdu, la bunici, și am studiat la scoala gimnazială nr.11, apoi am fost elev al Colegiului Economic Buzău. Am reușit să evoluez pas cu pas în administrația publică din Buzău și astfel am ajuns să știu foarte bine întreg județul. Nu există stradă din Buzău pe care să nu fi fost vreodată. În acest context, ocazia de a prelua, în urmă cu doar două săptămâni, conducerea PNL Buzău și de a candida pentru Camera Deputaților reprezintă oportunitatea de a-mi demonstra capacitatea de a veni în fața buzoienilor cu o politică nouă, transparentă, modernă și adaptată noilor cerințe ale electoratului. Buzoienii reprezintă un public activ și dornic de a se implica în viața comunității, însă nu au avut niciodată acces la cei care dețin puterea decizională. Din acest punct de vedere, PNL Buzău își dorește o nouă abordare a politicii locale și adaptarea deciziilor în funcție de adevăratele nevoi ale cetățenilor. Sunt parte a unei echipe de oameni profesioniști, tineri, pregătiți, cu experiență în administrația publică, dar și în antreprenoriat, alături de care sunt convins că proiectele liberale vor deveni realitate.

Unul dintre obiectivele viitorului meu mandat de deputat este oprirea exodului tinerilor buzoieni prin crearea de locuri de muncă și accesul către un sistem de învățământ european”, a spus Gabriel Avrămescu, candidat Camera Deputaților PNL Buzău.

Mă număr printre candidații Partidului Național Liberal la Camera Deputaților în circumscripția electorală Buzău. De acest loc drag mie mă leagă multe amintiri ale copilăriei, mergând la bunici, în comuna Amaru. Am fost mereu apropiată acestei zone.

Mă onorează că pot avea acum o legătură și mai strânsă cu oamenii din Buzău. Experiența mea în administrația publică centrală și cea politică, de membru al PNL de 15 ani vor aduce o viziune nouă și planuri concrete de dezvoltare. Putem crește Buzăul să ajungă la nivelul Brașovului, Clujului sau Oradei, este doar nevoie de voință politică și de noi reprezentanți aleși, care pot oferi o nouă șansă buzoienilor”, a declarat Claudia Benchescu, candidat Camera Deputaților PNL Buzău.

Îmi doresc să-mi folosesc experiența de antreprenor în interesul buzoienilor. Cred în proiectul liberal și am convingerea că alături de echipa PNL Buzău vom reuși să comunicăm aplicat și să câștigăm încrederea oamenilor într-o altfel de clasă politică”, Vlad Pufu, candidat Senat PNL Buzău.

Fac parte dintr-o echipă a cărui principal scop este dezvoltarea României prin reconstrucția fiecărei zone în parte, iar această strategie, în care cred cu tărie, a fost un motiv în plus să mă alătur colegilor PNL Buzău care candidează pentru alegerile parlamentare”, Mircea Posea, candidat Camera Deputaților PNL Buzău.

Îmi doresc să mă pot implica în viața publică și să pot contribui cu expertiza pe care am căpatat-o, de a lungul timpului, în administrația publică, pentru a aduce plus valoare comunității din care fac parte. Am încredere în echipa liberală din care fac parte și sunt convins că împreună vom reuși să trecem la fapte”, Viorel Holban, candidat Senat PNL Buzău

Mâine, 21 octombrie, la ora 15.00, candidații PNL Buzău, pentru Camera Deputaților și Senat, își vor depune dosarele de candidatura la Biroul Electoral Județean.

Lista completă a PNL Buzău pentru alegerile parlamentare:

Camera Deputaților

1. Gabriel Avramescu, președinte PNL Buzău