Comunicat de presă – PRO România Buzău

de Stiri Buzau Media

PRO România a depășit pragul de 10%

Cel mai recent sondaj realizat de IMAS la comanda Europa FM aduce cifre îmbucurătoare pentru partidul nostru, care a depășit pragul de zece la sută, în timp ce pentru alte formațiuni politice, acestea nu sunt deloc plăcute, pentru unii fiind chiar îngrijorătoare.

Cel mai mare partid din România, PSD,  scade ușor în intenția de vot a românilor, în timp ce la PNL nu se înregistrează schimbări majore. Singurele partide care cresc sunt PRO România și USR-PLUS, la 10,6% în cazul nostru, procent care demonstrează că românii au încredere în politica aplicată de președintele Victor Ponta.

ALDE a coborât mult sub pragul electoral dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare și n-ar mai intra în Parlament, cu doar 2,4% în sondaje. UDMR staţionează deasupra pragului electoral cu 5,7%, după ce în iunie era creditată cu doar 3,4%. Nici pentru simpatizanții fostului președinte Traian Băsescu cifrele nu sunt bune. PMP rămâne sub limita care i-ar permite să intre în Parlament cu doar 4,1%.

În plan local, semnalele sunt pozitive, iar buzoienii acordă din ce în ce mai multă încredere partidului nostru. Fapt observat în timpul acțiunilor noastre de campanie atât din municipiile Buzău și Rm. Sărat, unde vom obține scoruri cu două cifre, dar și în celelalte localități, unde reprezentanții noștri au fost bine primiți și unde PRO România va avea cu siguranță primari, viceprimari și foarte mulți consilieri locali.

PRO România Buzău