Comunicat de presă – PSD Buzău

de Stiri Buzau Media

6 motive pentru care PSD merită votul buzoienilor pe 6 decembrie

Pe 6 decembrie românii sunt chemați la urne pentru a-și alege reprezentanții din Parlament pentru următorii patru ani. Votul de duminică este important pentru că în funcție de cum vor alege românii, se va contura direcția de dezvoltare a României pentru următorii 4 ani. Iată 6 motive pentru care PSD merită votul buzoienilor:

  1. Buzoieni pentru buzoieni! Continuând linia impusă de Marcel Ciolacu din 2016, PSD Buzău propune pe listele Senatului și Camerei Deputaților numai buzoieni. Sunt oameni care cunosc foarte bine problemele județului și care vor să continue amplul proces de modernizare a Buzăului.
  2. Bani pentru dezvoltarea locală! În județul Buzău s-au implementat peste 200 de proiecte prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Astfel au fost reabilitate școli și grădinițe, modernizate drumuri de interes local, înființate rețele de apă, canalizare și modernizate rețelele de iluminat public stradal în funcție de prioritățile fiecărei localități în parte.
  3. Salarii mai mari! PSD susține munca buzoienilor și de aceea vrea să scutească de impozitare veniturile mici prin acordarea de deduceri mai mari, impozit ZERO la salariul minim și impozit ZERO pe bonurile de masă. Sunt măsuri europene, inteligente, social-democrate, prin care PSD dă valoare muncii salariaților.
  4. Acces la sănătate pentru toată lumea! PSD propune acces sigur și echitabil la servicii de sănătate de calitate pentru toți cetățenii, fără a-i împovăra financiar. La Buzău PSD vrea asigurarea accesului permanent, rapid, facil și neîngrădit al tuturor cetățenilor la asistență medicală primară.
  5. Respect pentru bunicii României! PSD vrea să aplice legea de creștere a pensiilor votată de Parlament, urmând ca pensiile să se majoreze sustenabil. Este un drept al tuturor pensionarilor din România, care nu vor mai fi nevoiți să plătească factura incompetenței guvernării PNL.
  6. Soluții europene pentru combaterea Covid-19! Măsuri europene eficiente de testare în masă a populației, deschiderea școlilor și a piețelor, spitale accesibile tuturor bolnavilor cu circuite separate pentru cei afectați de Covid-19, o comunicare onestă și un parteneriat cu întreaga populație, acestea sunt soluțiile propuse de PSD în lupta cu pandemia.

PSD Buzău

Știri despre: ,