Liliana Sbîrnea – În orașul denumit odată „orașul epigramei”, la #RâmnicuSărat, am avut bucuria de a mă număra printre gazdele celor mai cunoscuți epigramiști din România și Republica Moldova, cu ocazia Festivalului Național de Epigramă ”Cât e Buzăul de mare”, ediția a XXIII-a- ”Haz la sfârșit de pandemie”.

de Stiri Buzau Media
În orașul denumit odată „orașul epigramei”, la #RâmnicuSărat, am avut bucuria de a mă număra printre gazdele celor mai cunoscuți epigramiști din România și Republica Moldova, cu ocazia Festivalului Național de Epigramă ”Cât e Buzăul de mare”, ediția a XXIII-a- ”Haz la sfârșit de pandemie”.
Invitaţi de vază ai acestei ediții au fost: acad. Mihai Cimpoi, preşedintele de onoare al Uniunii Scriitorilor din Republica Moldova, acad. Valeriu Matei, ex-directorul Institutului Cultural Român <Mihai Eminescu”> din Chișinău, George Corbu, preşedintele Uniunii Epigramiştilor din România.
Directorul festivalului, d-nul #MihaiSălcuțan, a gestionat perfect încrucișarea „spadelor” epigramistilor concurenți!
Împreună cu primarul #Sorin Cîrjan, si cu subprefectul #Gabriel Ilie, am trăit pe propria piele „efectul” penițelor și minților ascuțite care au generat epigrame dedicate politicului, familiei și caznelor la care este supus bietul bărbat de-a lungul căsniciei!
Grație musafirilor noștri și copiilor râmniceni, am petrecut clipe umice, pline de zâmbete, râsete și multă căldură sufletească. După toată această perioadă atât de grea de pandemie, este minunat să ne putem reuni și bucura de astfel de momente, cum numai arta și cultura, în toate formele lor, ni le pot oferi.
Îi mulțumesc d-nei #Grigore Mirela pentru inițiativă și pentru că ne reprezintă cu cinste!!!
Știri despre: