Marcel Ciolacu: Stânga românească și PSD au primit o nouă recunoaștere internațională

de Stiri Buzau Media

„Stânga românească și PSD au primit o nouă recunoaștere internațională! Îi mulțumesc premierului spaniol Pedro Sanchez pentru încrederea pe care mi-a acordat-o pentru a fi alături de domnia sa în următorul mandat pe care îl va avea ca președinte al Internaționalei Socialiste. Acest post de #vicepreședinte la nivelul Europei Centrale și de Est mă onorează și se datorează eforturilor făcute de #PSD, de toți colegii mei, în ultimii ani, în interiorul familiei noastre politice social-democrate.

Este o nouă recunoaștere la nivel internațional a Partidului Social Democrat, după ce, în această toamnă, am obținut un post de vicepreședinte în conducerea #PES prin europarlamentarul Victor Negrescu.

Rămâne cum am stabilit: PSD este partidul care a integrat România în #UE și #NATO. Cu PSD la guvernare se ridică #MCV și avem o șansă foarte bună să aderăm la #Schengen. Vom continua să fim aproape de toți colegii noștri social-democrați europeni pentru îndeplinirea obiectivelor noastre naționale alături și prin #InternationalaSocialista.
Uniți și puternici pentru #România!” Președintele #PSD, Marcel Ciolacu președintele Camerei Deputaților

Marcel Ciolacu

Știri despre: ,