Președinte PNL Buzău, deputat Cristinel Romanescu: ,,Este falsă afirmația conform căreia 120 de persoane au părăsit organizația PNL”

de Stiri Buzau Media

Liderul PNL Buzău, deputatul Cristinel Romanescu neagă afirmațiile menționate de PMP Buzău, privind numărul de liberali care au părăsit organizația PNL Nehoiu. Pe de altă parte, demnitarul a adăugat printr-un comunicat de presă că, în cazul președintelui organizației liberale din Nehoiu, Radu Bularcă, acesta nu mai colabora de câteva luni cu PNL Buzău, fapt pentru care a fost demarată în forurile statutare excluderea sa din partid. Deputatul Cristinel Romanescu a mai adăugat că se simte îndreptățit să facă mai multe precizări în condițiile în care ,,vocile PMP susțin lucruri exagerate și nerealiste”: ,,Este falsă afirmația conform căreia 120 de persoane au părăsit organizația PNL. Într-adevăr, Președintele organizației, domnul Radu Bularcă, a decis să nu mai facă parte din organizație, deși nu a existat un demers oficial din partea acestuia în acest sens. Era de notorietate faptul că domnia sa nu mai servea intereselor Partidului Național Liberal de ceva timp.

Mai mult, PNL Buzău a decis încheierea colaborării cu domnul Radu Bularcă încă de acum câteva luni, fapt pentru care demarase în forurile statutare excluderea acestuia din partid. Vom numi în cel mai scurt timp un președinte interimar dornic să organizeze activitatea organizației PNL Nehoiu și cu care să identificăm împreună candidatul PNL cel mai potrivit la alegerile din anul 2020 pentru primărie.

Afirmația conform căreia PMP este “singurul partid care face opoziție față de actuala guvernare și care are curajul de a spune lucrurilor pe nume” este tendențioasă și pur jurnalistică. Aș adaugă deja “plictisitoare”. PNL a dovedit prin activitatea parlamentară susținută, moțiuni, sesizări la Curtea Constituțională, amendamente și luări de poziții tranșante față de deciziile și efectele catastrofale ale măsurilor luate de către guvernarea PSD-ALDE, că este adevăratul partid de opoziție!

Organizația noastră se află în plină reformare și schimbare a modului în care se face politică. Avem nevoie de oameni credibili, cu notorietate, cu putere și drag de muncă și cel mai important, care să reprezinte interesele comunității din care fac parte. PNL face opoziție, incomodă pe alocuri,  PNL deranjează și nu cedează!”