Romeo Daniel Lung: „Nici un copil nu rămâne în urmă!”

de Stiri Buzau Media

Romeo Daniel Lungu: „Nici un copil nu rămâne în urmă!”, principiul de bază al ?????????? ??????????, a devenit realitate și la #Buzău. Am participat astăzi la evaluarea proiectului „Clase de Inspirație Finlandeză ??”, care a fost implementat în 15 unități de învățământ din municipiul Buzău. Experții români și finlandezi implicați în acest proiect au prezentat ????????, ??????????? și ??????????? implementării. Modelul finlandez este orientat pe ? nevoile reale ale elevilor, pe ? diminuarea ideii de competiție între elevi și pe ? responsabilizarea familiei în ceea ce privește parcursul școlar al copilului.
✍️Sistemul de învățământ românesc are nevoie de ??? ?????? ??????????, adaptate noilor realități de pe piața muncii, iar proiectul de la Buzău este un #exemplu de reușită pentru toată țara.
✅ La eveniment au participat Ambasadorul Finlandei în România, Marjut Akola, preşedintele Comisiei pentru învăţământ din Camera Deputaţilor, Natalia Intotero, deputatul Laurențiu Țepeluș , primarul municipiului Buzău Constantin Toma și viceprimarul Oana Matache, inspectorul școlar general Daniela Palcău, precum și cadrele didactice care au lucrat la proiect.

Știri despre: