9 autobuze, toate cu burduf, au ajuns în parcul auto al societății Trans Bus

de Stiri Buzau Media
Sursa foto: Buzaumedia

 

Sursa foto: Buzaumedia

Mijloacele de transport au fost achiziționate în urma unei licitații, costul fiecăruia dintre ele ridicându-se la aproximativ 45.000 de euro. Autobuzele sunt second-hand și au fost aduse din Olanda. Acestea sunt dotate cu camere de supraveghere atât în interiorul autobuzelor cât și exteriorul acestora, dar și aer condiționat. Cele 9 autobuze vor fi folosite doar în curse din afara municipiului Buzău. Astfel acestea vor fi văzute, cât de curând, pe rutele Mărăcineni- Săpoca și Vadu Pașii. Potrivit conducerii Trans Bus, până când acestea vor intra pe trasee mai trebuie să fie finalizați câțiva pași, un termen stabilit fiind de aproape 3 săptămâni.

[bs-quote quote=”Aceste autobuze vor deservi preponderent, la orele de vârf, ruta Mărăcineni – Săpoca dar și Vadu Pașii. Mai sunt câțiva pași de făcut. Urmează identificarea la RAR, înmatricularea lor, licențe și copii conforme ce țin de ARR. Eu estimez un termen optimist de 2 – 3 săptămâni să zicem și vor intra pe rutele menționate mai devreme.” style=”default” align=”center” author_name=” Gică Toader ” author_job=” director Trans Bus” author_avatar=”http://buzaumedia.ro/wp-content/plugins/blockquote-pack-pro/img/other/steve-jobs.png”][/bs-quote]

Până vor intra pe traseele amintite, autobuzele societății Trans Bus vor trece printr-un proces de cosmetizare. Culoarea rămâne aceeași și vor fi inscripționate cu sigla societății de transport public în comun.