Autobuzele Trans Bus vor fi dotate cu sisteme performante de informare și supraveghere 

de Stiri Buzau Media

Autobuzele societății de transport în comun Trans Bus, din municipiul Buzău, vor fi dotate, prin implementarea unui proiect european, cu un sistem performant de management al traficului.

Este vorba de un sistem  de informare călători și supraveghere a călătoriei, pe tot parcursul ei.  Sistemul de informare va fi, pe de o parte, vocal, prin care călătorii vor fi anunțați ce stație urmează, dar și prin afișare, pe un panou, care va conține mai multe informații, atât referitoare la date despre transportul în comun, cât și alt gen de informații utile, inclusiv reclame. 

Sistemul vocal va fi extrem de util, în special, persoanelor cu deficiențe de vedere, care depind de un însoțitor sau au nevoie de ajutorul unei alte persoane atunci când circulă cu mijloacele de transport în comun. 

Prin sistemul de supraveghere video vor fi montate șase camera video în fiecare autobuz, ( față-spate și lateral), menite să descurajeze toate acțiunile antisociale, fiind de un real ajutor organelor competente să le investigheze. 

 

 

 

 

 

 

Știri despre: