Care este filosofia de viață a fiecărei zodii în parte?

de Stiri Buzau Media

Deși trăsăturile se manifestă diferit în fiecare persoana în parte, zodiile sunt guvernate de crezuri specifice. Află în continuare care sunt convingerile care te leagă de cei din zodia ta. 

Berbec – ,,Sunt”

Cu un Berbec, realitatea se află în fața ochilor. El este exact ceea ce vezi. Acțiunile lui sunt sincere, atât cu el însuși, cât și cu cei din jur. Berbecii au darul de a fi pe deplin prezenți și implicați în orice moment în tot ceea ce se întâmplă.

Taur – ,,Am”

Taurii pun preț pe tot ceea ce au în viață: de la prieteni, la experiențele dobândite, până la bunurile pe care reușesc să le obțină prin multă muncă și efort constant. Visează să acumuleze cât mai mult și să aibă o viață bună și liniștită. Și, mai presus de toate, Taurii pun preț pe sine.

Gemeni – ,,Cred”

Gemenii au o sete de cunoaștere și o minte puternică, activa, care este în mod constant antrenată într-un proiect. La ei, ideile, bazate pe o bună cunoaștere și pe rațiune, sunt cea mai scumpă moneda de schimb. Analizarea mentală a lumii în care trăiesc face parte din firea lor.

Rac – ,,Simt”

Racii își trăiesc viața cu emoție. Sunt, probabil, cea mai sensibilă zodie a horoscopului. Trec totul prin filtrul emoțiilor și de aceea reușesc să aibă și presentimente foarte puternice. Și pentru că sentimentele sunt cele care le controlează viața, se supără foarte ușor și ajung să le poarte ranchiuna celor care i-au ofensat.

Leu – ,,Vreau”

Voința Leilor este de neegalat, forța lor interioară, de neoprit. Vor realiza fără îndoială tot ceea ce și-au propus, pentru că nu dau înapoi, ci își urmăresc atent scopul până și-l duc la îndeplinire. Cel mai probabil, mândria este cea care le dă un asemenea curaj. Sunt foarte atenți la imaginea lor, de aceea se simt cel mai bine atunci când sunt lăudați.

Fecioara – ,,Analizez”

Nativii din Fecioara sunt fini observatori a ceea ce se întâmplă în jurul lor și au capacitatea unică de a analiza cu cea mai mare atenție situațiile complexe în care îi duce viața. Sunt extrem de exigenți cu cei din jur, pentru că ar vrea ca toți să fie la fel de ordonați și de responsabili ca ei.

Balanță – ,,Cântăresc”

Balanțele se află constant în căutarea echilibrului. Cum altfel! Și au un talent înnăscut pentru a crea acest echilibru atât interior, cât și în viețile celor din jur. Sunt buni mediatori și rezolva ușor conflictele. Natura lor pașnică generează armonie oriunde s-ar afla.

Scorpion – ,,Doresc”

Dorințele Scorpionilor sunt intense și adânc înrădăcinate. Odată ce dorința lovește în inima unui Scorpion, nu va avea odihnă până ce nu o va transforma în realitate. Trăiesc la intensitate maximă și de aceea sunt uneori persoane instabile.

Săgetător – ,,Văd”

Săgetătorii sunt firi optimiste și destupate la minte, ceea ce le oferă o privire de ansamblu a lumii înconjurătoare. Vor să înțeleagă tot ce li se întâmplă, au o dorință nestăvilită de cunoaștere. Au o bună intuiție și se bazează pe ea. Dau dovadă de înțelepciune și de un calm ieșit din comun.

Capricorn – ,,Folosesc”

Mai mult decât oricare alt semn al zodiacului, Capricornii știu cum să își utilizeze toate resursele pe care le au la dispoziție. Simt nevoia să organizeze ei totul, să dețină controlul. Sunt calculați, cumpătați și foarte responsabili în ceea ce fac. Cu toate astea, se vor folosi de cei din jur pentru a-și atinge scopurile.

Vărsător – ,,Cunosc”

Firea lor inteligentă le va permite să obțină cu ușurință informațiile după care sunt atât de avizi. Sunt deschiși la minte și vor reuși să evalueze rapid situațiile în care se află și să ia decizii corecte. Sunt imprevizibili și de cele mai multe ori refuză să se supună regulilor pentru că ei au propriile lor coordonate după care se ghidează în viață.

Pești – ,,Cred”

Sunt visători și, pe tot parcursul vieții lor, vor avea încredere în intuițiile lor. Trăiesc prin convingerile, idealurile și prin emoțiile lor. Cad deseori în plasa propriei naivități și ajung să aibă numai de pierdut. Pentru nativii din zodia Pești, latura spirituală este extrem de importantă, ghidându-și viața după principii bine stabilite.

Știri despre: , ,