Centrul de sănătate Multifuncţional de la Pârscov, inaugurat pe 1 martie

de Stiri Buzau Media

Veste bună pentru cei aproximativ 30 de mii de oameni vor beneficia de îngrijire medicală la Centrul de sănătate Multifuncţional de la Pârscov. Spitalul se va redeschide pe 1 martie, așa după cum a anunțat preşedintele Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu. Unitatea medicală, secţie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, desfiinţată în anul 2010 a fost complet reabilitată şi utilată, urmând să fie redeschisă până la sfârşitul anului. Inaugurarea a fost amânată până în primăvara acestui an, pentru că autorităţile au avut de rezolvat şi problema personalului medical. Preşedintele Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu a declarat că lucrările la obiectivul medical au fost finalizate.

[bs-quote quote=”Am terminat amenajarea si de la 1 martie se va redeschide spitalul de la Pârscov. A fost reamenajat, practic este o secție exterioară a Spitalului Județean și va deservi populația din zonă care era nevoită să se deplaseze până la Buzău pentru un control medical. ” style=”default” align=”center” author_name=”Petre Emanoil Neagu ” author_job=” președinte Consiliul Județean Buzău” author_avatar=”http://buzaumedia.ro/wp-content/plugins/blockquote-pack-pro/img/other/steve-jobs.png”][/bs-quote]

La Centrul de sănătate Multifuncţional de la Pârscov va exista serviciu de permanenţă care ar urma să funcţioneze 24 de ore din 24. Oamenii din Pârscov şi din localităţile învecinate vor beneficia de consultaţii medicale şi se vor putea trata acolo de afecţiuni uşoare, cazurile grave urmând să fie trimise la Spitalul Judeţean Buzău.