EVENIMENTE DE NEUITAT PREGĂTITE DE CONSILIUL JUDEȚEAN BUZĂU CU OCAZIA SĂRBĂTORILOR DE IARNĂ

de Stiri Buzau Media

Ca în fiecare an, Consiliul Județean Buzău organizează o serie de evenimente ce marchează sărbătorile de iarnă. Astfel, în perioada 8-10 decembrie, copiii pot viziona Proiecțiile de filme pregătite de Teatrul George Ciprian, difuzate în trei serii, începând cu orele 10.00, 12.00 și 14.00. Anul acesta, cei mai talentați actori buzoieni revin acasă și ne vor aduce zâmbetul pe buze cu spectacolul ,,Comedii cu Gorobete”.  Este o bucurie atât pentru noi să-i admirăm pe scenă, dar și pentru ei să joace acasă de sărbători. Spectacolul va avea loc în data de 17 decembrie, ora 17.00, la Teatrul George Ciprian Buzău.

În perioada 19-21 decembrie, copiii sunt invitați să ia ,,Micul dejun cu Mos Craciun”, între orele 09.00-11.00, la Muzeul Județean Buzău, unde vor putea sta de vorbă și se pot fotografia cu Moșul (fotografii la minut). De asemenea, toți copiii vor primi bilete gratuite de la Moș Crăciun pentru a face un tur al expozițiilor gazduite de Muzeul Județean Buzău. Totodată, în perioada 19-22 decembrie, în curtea Muzeului Județean va fi organizat Târgul cu Produse Tradiționale de Crăciun. Vor fi prezenți peste 10 producători (produse tradiționale de Crăciun, dulciuri, dulcețuri, vin fiert, degustări de produse specifice Crăciunului). CJ sarbatori final .

„ MOȘ CRĂCIUN VINE LA MUZEUL JUDEȚEAN!”

Muzeul Județean rămâne un punct de atracție pentru buzoieni. Pe 22 decembrie toți copiii sunt invitați să participe la întâlnirea cu Moș Crăciun, când ne vom bucura de un concert susținut de UDDI și un grup de elevi și profesori ai Liceului de Arte ,,Margareta  Sterian” Buzău – Andrada și Trio Ars Nova, care vor susține un concert de colinde. Față de anul trecut, Consiliul Județean Buzău va organiza mai multe acțiuni și pentru locuitorii din județul Buzău. Moș Crăciun va ajunge cu daruri și la copiii din zonele: Râmnicu-Sărat (18 decembrie, ora 17.00 și 21 decembrie), Pogoanele (14 decembrie, ora 16.00) și Nehoiu (15 decembrie, ora 16.00), iar elevii Liceului de Arte ..Margareta Sterian” vor susține câte un concert de colinde în aceste localități.

Moș Crăciun nu îi va uita nici pe copiii din centrele Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, persoanele vârstnice din Căminele de bătrâni (Smeeni, Pogoanele și Vintilă Vodă), dar nici pe copiii din Spitalul Județean Buzău. ,,Invit buzoienii să fie prezenți la toate activitățile organizate cu ocazia sărbătorilor de iarnă şi vreau să transmit copiilor că pe data de 22 Decembrie, Moș Crăciun îi aşteaptă tot la Muzeul Judetean! Toți copiii vor primi cadouri și vor avea parte de multe surprize, iar la final se vor bucura de un superb foc de artificii. Toate acțiunile desfășurate în luna decembrie sunt menite să aducă bucurie atât copiilor, părinților și bunicilor, dar și să încurajeze micii producători buzoieni, meșterii populari, artiștii buzoieni și persoanele cu dizabilități, a căror muncă este o adevărată artă”, a declarat președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu.

Știri despre: