Fonduri europene pentru construcţia de locuinţe sociale și asfaltare străzi, în municipiul Râmnicu Sărat

de Stiri Buzau Media

Un amplu proiect depus de Primăria municipiului Râmnicu Sărat pe 30 august 2018, prinde tot mai mult contur. Este vorba despre “Proiectul integrat privind locuințe colective sociale și modernizare străzi în municipiul Râmnicu Sărat”, în cadrul POR 2014-2020, Axa 13.1, care a primit undă verde de la Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Est. Anunțul a fost făcut recent de primarul Sorin Cîrjan, pe pagina sa de Facebook. Proiectul are în vedere construirea a două blocuri de locuințe sociale cu câte 16 de apartamente, destinate râmnicenilor din zonele urbane învecinate investiției, care vor fi construite în cartierul Alecu Bagdat.

Totodată proiectul mai vizează și asfaltarea a 21 de străzi, cu o lungime totală de 5,78 km. Acestea sunt Strada Costieni; Strada Armoniei; Strada Decebal; Strada Mihail Cantacuzino; Strada Ecaterina Teodoroiu; Strada Walter Mărăcineanu; Strada Cărămidari; Strada Bogdan Vodă; Strada Păun Pincio; StradaVasile Lupu; Strada G. Baiculescu; Strada C.C. Datculescu; Strada Avram Iancu; Strada Ionel Rădulescu; Strada Petre Iorgulescu; Strada Vasile Alecsandri; Strada Petre Ispirescu; Strada Ion Pavelescu; Strada D. Bolintineanu; Strada Cincinat Pavelescu și Strada Ion Creangă.

,,Parcurgerea cu succes a etapei de evaluare tehnică și financiară, precum și a etapelor premergătoare, reprezintă rezultatul activității colective desfășurată de echip din cadrul primăriei, precum și rodul implicării consilierilor locali municipali, care în fiecare etapă au aprobat documentațiile tehnice și caracteristicile proiectului, prin suportul lor în Consiliul Local, motive pentru care, deopotrivă, le mulțumesc!”, a mai menționat primarul municipiului Râmnicu Sărat, Sorin Cîrjan.

Știri despre: ,