House of Barbers Buzău – Cine suntem?

de Stiri Buzau Media

 

House of Barbers Buzău a prins contur acum mai bine de un an, după modelul barbershop-ului deja existent în București. Dorința de a oferi un spațiu modern, confortabil, servicii și produse profesionale – totul la standarde europene și prețuri accesibile – au permis ca locația să se bucure de clienți încă de la deschidere.

Echipa din spatele House of Barbers a fost aleasă cu mare atenție, frizerii angajați pentru a se ocupa de părul clienților fiind adevărați profesioniști în domeniu, dar și consilieri în ceea ce privește aspectul părului, fie el facial sau capilar. Fiecare client care trece pragul locației trăiește experiența completă a unui barbershop de peste hotare, beneficiază de muzică bună, sfaturi, dar și conversații plăcute.

Acum, după mai bine de un an, numărul clienților a crescut, iar vizitele acestora devin din ce în ce mai dese, cei mai mulți dintre aceștia revenind chiar și de două – trei ori lunar. Cei de la House of Barbers știu că aspectul fizic este mai mult decât o etichetă socială, iar fiecare client este tratat cu respect și mare interes.

În plus, salonul vine și cu un program unic în Buzău: cei 7 frizeri lucrează în fiecare zi a săptămănii, de la 9:00 la 21:00, motiv pentru care este aproape imposibil să nu găsești un loc liber. Deoarece programările se fac în principiu online, clienții au posibilitatea de a alege membrul echipei la care vor să se tundă, pot vizualiza intervalele libere, să aleagă ce se potrivește cel mai bine stilului și programului lor, iar pe paginile de social media pot urmări activitatea salonului, dar și promoțiile pe care aceștia le oferă.

Te poți bucura și tu de serviciile oferite de ei în Galleria Mall. Programările se fac online pe www.houseofbarbers.ro sau direct în locație, la parter, vizavi de Adidas.