ÎNGHEȚATĂ DE CASĂ DIN IAURT

de Stiri Buzau Media

    Pentru acest final de săptămână am decis să vă prezentăm un desert ușor de realizat, iubit de copii și mai ales răcoritor. Timpul de preparare este de maxim 10 minute iar ca ingrediente, aveți nevoie de 500 ml de iaurt grecesc, fructe proaspete, 4 linguri de zahăr brun sau miere și o esență de vanilie. Modul de preparare este unul cât se poate de simplu. Mai întâi, bateți iaurtul cu un tel, alături de zahăr sau de miere – la alegerea dumneavoastră, adăugați esența de vanilie și amestecați bine. Apoi, tăiați mărunt fructele proaspete și adăugați-le în iaurt. Turnați iaurtul în forme și adăugați în fiecare formă câte un băț de înghețată. Le puneți apoi în congelator și le lăsați cam 5-6 ore. Apoi, le scoateți și…le serviți.

Știri despre: