Jandarmeria anunță scoaterea la concurs a unor posturi de specialişti, din sursă externă

de Stiri Buzau Media

Este nevoie de un ofiţer specialist şi de un subofiţer administrativ principal.

Este vorba despre funcţii pentru specializări ce nu pot fi realizate prin instituţiile proprii de învăţământ ale Ministerului de Interne. Civilii care îşi doresc o carieră în Jandarmerie se pot înscrie la concurs pentru două posturi vacante, unul de ofiţer specialist și unul de subofițer administrativ. Astfel,Inspectoratul de Jandarmi Judeţean urmează să angajeze din sursă externă un ofiţer specialist în tehnologia informației în cadrul Serviciul Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei şi un subofiţer administrativ principal în cadrul Compartimentului Financiar.

[bs-quote quote=” Aceste două posturi au fost considerate prioritar, având în vedere că sunt de specialitate. Nu sunt funcții sau specializări prin care cadrele să fie formate prin structurile de învățământ ale Ministerului de Interne, respectiv în domeniul financiar și domeniul informaticii, IT-ului. ” style=”default” align=”center” author_name=” lt.col.Virgil Cueru” author_job=”Comandant IJJ Buzău” author_avatar=”http://buzaumedia.ro/wp-content/uploads/2018/01/steve-jobs.png”][/bs-quote]

Anunţurile şi condiţiile de participare la concurs sunt  publicate pe site-ul Jandarmeriei Buzău. Concursul se va desfăşura la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Buzău, şi va avea loc în luna martie 2018,iar proba constă într-un test scris tip grilă, care se înregistrează audio şi video.