La Happy Cinema, dacă ai card, ai parte de oferte exclusive

de Stiri Buzau Media

Biletul la film costă doar 12 lei | Plătești doar 1 leu pentru porția mică de popcorn |

Acumulezi puncte bonus pe care le folosești pentru cumpărături viitoare

Știai că accesul în programul de fidelitate al Happy Cinema nu a fost niciodată mai simplu? Știai că odată devenit membru în programul de fidelitate vei intra în clubul celor may happy cinefili?

Asta pentru că vei primi beneficii și oferte exclusive: bilete la Happy Cinema Buzău plătind doar 12 lei/ bilet si popcorn care costă doar 1 leu pentru fiecare porție mică,  în perioada 21 martie – 1 mai. Mai mult, punctele bonus acumulate se pot transforma în gratuități ulterioare.

Cum intri în programul de fidelitate Happy Card

Vizitezi happycinema.ro sectiunea Card Happy și te înregistrezi completând formularul cu datele tale. Cardul de membru este exclusiv virtual și se generează pe loc, sub forma unui cod numeric, deci poți primi beneficii imediat ce ai finalizat etapa de inregistrare.

Cum folosești Happy Card

Este foarte simplu! La cinematograf, informează personalul că ești posesorul unui card de fidelitate și oferă-le codul cardului tau, pentru a înregistra tranzacția și a acumula puncte.

Online, introdu seria cardului tau virtual ori de cate ori doresti sa achiziționezi bilete sau produse de la bar și, la fel, vei acumula puncte.

Care sunt beneficiile Happy Card

Cel mai important beneficiu este că între 21 martie și 1 mai,  biletul la orice film care rulează la Happy Cinema Buzau costa doar 12 lei, iar porția mică de popcorn doar 1 leu, atunci când prezinți cardul de fidelitate la casa de bilete sau îl folosești la achizitia online.

În plus, ori de câte ori mergi la cinema si folosești cardul de fidelitate atunci când plătești pentru bilete sau produsele de la bar acumulezi puncte. Fiecare 10 lei cheltuiți aduc un punct pe card. Fiecare punct valoreaza 1 leu, iar punctele se pot folosi pentru tranzacții viitoare. Mai multe detalii găsești pe happycinema.ro, în secțiunea Regulament.

Nu-i așa că mersul la cinema nu a fost niciodată mai atrăgător?

Este atât de simplu să îți faci Happy Card și să primești beneficii exclusive! Nu mai sta pe gânduri, intră în comunitatea membrilor Happy și bucură-te de o cele mai noi și interesante oferte!

Știri despre: