PRIMĂRIA BUZĂU ORGANIZEAZĂ LICITAȚIE PUBLICĂ PENTRU SPECTACOLUL DE REVELION

de Stiri Buzau Media

     Primăria Buzău anunță că, în baza dispozițiilor din Hotărârea de Guvern pentru aprobarea normelor metodologice de aplicare a prevederilor referitoare la atribuirea contractului de achiziție publică din Legea privind achizițiile publice, organizează licitație publică pentru spectacolul de Revelion din acest an. Pentru a marca trecerea în noul an, începând cu orele 19.00, se dorește ,,achiziționarea de servicii organizare de petreceri  ce vor consta în organizarea unui concert în Piața Dacia Buzău. Concertul va fi susținut de trupe și interpreți cu muzică agreată de toate categoriile sociale, după cum urmează:

  • muzică populară – aproximativ 90 minute;
  • muzică etno – aproximativ 90 minute;
  • muzică dance – aproximativ  90 minute;
  • muzică ușoară – aproximativ  60 minute;
  • foc de artificii – maxim 8 minute

Prestatorul va stabili trupele, formațiile și interpreții, precum și durata prestației fiecăruia, dar în mod obligatoriu va asigura prestarea a cel puțin unui artist din TOP 15 cei mai iubiți cântăreți români ( de preferat Andra , Smiley, Horia Brenciu sau Carla’s Dream), iar recitalul va începe imediat după terminarea focului de artificii. De asemenea, în program vor fi incluși cel puțin 2 interpreți/trupe, cum ar fi: Grasu XXL, Paraziții, Gues Who, Deep Central, UDDI sau Ami. Ordinea în care vor fi susţinute recitalurile se stabileşte de prestatorul ofertant, cu respectarea timpilor menţionaţi.

Prestatorul asigură desfăşurarea activităţii în condiţii de igienă şi siguranţă, condiţiile de securitate la incendii, informarea preventivă şi educarea beneficiarilor asupra modului de comportament în cazul producerii unui incendiu sau altei situaţii de urgenţă, potrivit prevederilor legale în vigoare şi răspunde pentru aceasta. Oferta de preţ va cuprinde suma totală a cheltuielilor prevăzute de prestatorul ofertant (onorariu artişti, prezentatori și D.J., drepturi de autor, drepturi conexe drepturilor de autor, contravaloarea autorizaţiei neexclusive pentru utilizarea operelor muzicale prin comunicare publică în scop lucrativ, taxe şi impozite, transport, cheltuieli cazare şi masă artişti şi echipa tehnică, katering,  alte cheltuieli, cu toate taxele incluse).

Valoarea maximă a achiziției este de 235.294 lei, exclusiv TVA. Ofertele vor fi depuse la sediul Primăriei Municipiului Buzău, Registratură până la data de 06.12.2017, orele 16.00. (…) Prestatorul va respecta legislatia romaneasca si europeana in vigoare privind spectacolele in aer liber”. Modelele de formulare sunt atașate acestui anunț și pot fi descărcate și de pe site-ul Primăriei Buzău:formulare-anunt.

Știri despre: