Primăria Buzău organizează licitație publică pentru spectacolul ,,Din suflet românesc”

de Stiri Buzau Media

Primăria municipiului Buzău anunță că, în baza dispozițiilor din Hotărârea de Guvern pentru aprobarea normelor metodologice de aplicare a prevederilor referitoare la atribuirea contractului de achiziție publică din Legea privind achizițiile publice, organizează licitație publică pentru spectacolul ,,Din suflet romanesc”, programat pentru data de 17 martie, în incinta Sălii Sporturilor ,,Romeo Iamandi” din municipiu. Valoare estimată a achiziției este de 380.800 lei. Ofertele vor fi depuse la sediul Primăriei municipiului Buzău, Registratura până la data de 07 martie, orele 12.00. Concertul se va desfășura pe o durată de minim 3,5 ore.

Spectacolul va fi susținut de ansambluri, formații și interpreții populari de top din România și din Republica Moldova. Ansamblurile, formațiile  și interpreții populari din Republica Moldova și din România, vor fi stabilite de prestatorul ofertant, la pachet, cu menționarea denumirii complete/ nume și prenume (nume de scenă)  și a duratei recitalului. Pentru asigurarea unei sonorizări adecvate desfășurării concertului, ofertantul este obligat să amenajeze sala de spectacol ( drapaje albe pentru tavan și părțile superioare). De asemenea, este obligat să asigure scena și scenotehnica, respectiv:

  • Scena 10×8 m cu inaltime de 1,5 m;
  • sonorizare (stație, boxe, mixer și microfoane specifice amplificare orchestră pe instrumente și  solisti);
  • lumini scenă și lumini decorare arhitecturală sala de spectacol interior și exterior; ecran led fundal, plus straifuri led laterale;
  • sunetist și luminist;
  • transport și montaj echipamente;
  • suplimentare lumini si tehnica scena pentru filmare TVR.

Contractul va cuprinde și Servicii de promovare și publicitate a evenimentului (banere online, baner sală, afișe, invitații, badgeuri videoclipuri, spoturi publicitare audio-video, pachet promovare media locală,  difuzare radio, diverse printuri, pachet grafică televiziune ). Prestatorul va asigura desfăşurarea activităţii în condiţii de igienă şi siguranţă, condiţii de securitate la incendii, informarea preventivă şi educarea beneficiarilor asupra modului de comportament în cazul producerii unui incendiu sau altei situaţii de urgenţă, potrivit prevederilor legale în vigoare şi răspunde pentru aceasta.

Oferta de preţ va cuprinde suma totală a cheltuielilor prevăzute de prestatorul ofertant (onorariu artişti, prezentatori, drepturi de autor, drepturi conexe drepturilor de autor, contravaloarea autorizaţiei neexclusive pentru utilizarea operelor muzicale prin comunicare publică în scop lucrativ, taxe şi impozite, transport, chirie sala, drapaje si ornamente,cheltuieli cazare şi masă artişti şi echipa tehnică, katering,  alte cheltuieli, cu toate taxele incluse), promovare, cumpărare spațiu media locală, radio și TV, publicitate online, PR eveniment media național. Prestatorul va respecta legislația românească și europeană în vigoare privind spectacolele în incinte.