Sărbători sub semnul restricțiilor, la Râmnicu Sărat

de Stiri Buzau Media

Ziua Națională a României va fi sărbătorită, la Râmnicu Sărat, sub semnul restricțiilor.

Pentru a evita răspândirea noului coronavirus, anul acesta, nu se vor desfășura manifestări publice cu ocazia Zilei de 1 Decembrie. Primarul municipiului Ramnicu Sărat, Sorin Cîrjan, îndeamnă cetățenii să fie, totuși, activi în mediul online, acolo unde pot transmite bucuria sărbătorii naționale a României.

Și anul trecut, de la primele ore ale zilei, râmnicenii au transmis nenumărate mesaje pe rețelele de socializare cu prilejul Zilei Naționale, iar la case, porți sau ferestre au arborat Drapelul României.

Nici sărbătorile de iarnă nu vor mai fi marcate, la Râmnicu Sărat, cu fastul de altădată. Angajații Administrației Domeniului Public au început să decoreze orașul cu primele ornamente, ghirlande și corpuri de iluminat specifice sărbătorilor de iarnă. În centrul municipiului a fost deja amplasat un brad natural, iar principalele clădiri sunt decorate cu instalații luminoase. Autoritățile intenționează ca, și în acest an, iluminatul festiv să fie aprins în Ajunul Sfântului Nicolae.

De asemenea, Centrul Cultural ,,Florica Cristoforeanu,, din Rm. Sărat are programate, și în aceast an, evenimente atristice, respectând toate măsurile de siguranțe impuse de pandemia de COVID-19.

 

Știri despre: ,