,,Seara vedetelor” închide astăzi, ediția din acest an a Târgului Drăgaica

de Stiri Buzau Media

dragaicaTimp de două săptămâni, Buzăul a devenit orașul deschis…distracției. Buzoienii precum și turiștii din toate colțurile țării, sau poate chiar și străini au avut ocazia să se bucure în această perioadă de tot ceea ce le-a oferit acest târg, care începând cu anul 1864 a devenit unul dintre cele mai importante branduri ale oraşului Buzău.

În fiecare seară, de la ora 18,00 au avut loc concerte susținute de nume mari ale scenei românești. Ca o noutate, în cadrul ediției aniversare a Drăgăicii – sărbătorirea a 240 de ani de existență a Târgului Drăgaica –  s-a desfășurat și Festivalul „Benone Sinulescu”, unul dintre cele mai importante evenimente de muzică folclorică din România.

Cum astăzi, 24 iunie, este și Ziua Universală a Iei, toate persoanele care vor purta acest veșmânt vor avea intrarea gratuită la Târgul Drăgaica. ,,Seara vedetelor”  va închide ediția din acest an a Târgului Drăgaica. Alina Eremia și Smiley vor concerta în ultima seară din Drăgaică spre deliciul fanilor și al publicului ce va fi prezent la spectacol. ,,Seara vedetelor” se va încheia cu un foc de artificii.