STRADĂ DIN MUNICIPIUL BUZĂU, ÎNCHISĂ TIMP DE MAI MULTE ZILE

de Stiri Buzau Media

    Primăria Municipiului Buzău anunță că în intervalul 17.10.2017 – 22.10.2017, traficul pe strada Obor, tronson cuprins între rond (Catedrala Episcopală) și strada Clemenței va fi restricționat. S.C. URBIS – SERV SRL va desfășura  lucrări de refacere a covorului asfaltic, prin turnarea unui strat de uzură din mixturi asfaltice. Totodată,  se vor executa lucrări de ridicare la cota a bordurilor, a căminelor și capacelor de utilități, precum și a gurilor de scurgere – canalizare.

Pe timpul zilei, atunci cand se execută lucrările premergatoare asfaltării, se va putea circula cu restricții de viteză. De asemenea, staționarea în parcările publice din zonă sau pe carosabil, va fi strict interzisă. Pe timpul nopții se va desfășura lucrarea propriu zisa de turnare a mixturilor asfaltice, ocazie cu care acest tronson de stradă va fi închis parțial, circulându-se alternativ pe un singur sens de mers.

Pentru a se evita producerea blocajelor în zona afectată de lucrări, facem apel la dumneavoastra în sensul în care să circulați pe variantele indicate în harta atașată la prezentul comunicat. 

Știri despre: