Trenul Regal oprește la Buzău, pe 10 mai

de Stiri Buzau Media

Pe 10 mai, Trenul Regal va opri în Gara Buzău, în timpul unei  noi călătorii simbolice prin țară. Potrivit unui anunț al Casei Regale a României, trenul va opri la Ploiești, Buzău, Brăila și Galați.

Călătoria simbolică de Ziua Regalității are loc la diferite evenimente care au o însemnătate pentru țară sau pentru Casa Regală. Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, dorește prin această călătorie să mulțumească tuturor comunităților locale pentru efortul depus de toată lumea de la începutul pandemiei.

Custodele Coroanei, Majestatea Sa Margareta,  va fi însoțită în călătorie de Principele Radu și Principesa Sofia. În Trenul Regal se vor mai afla și voluntari ai Crucii Roșii Române, ai Fundației Regale Margareta a României, precum elevi olimpici, veterani Invictus și persoane vârstnice și copii beneficiari ai proiectelor umanitare, sociale, educaționale și culturale patronate de Majestatea Sa Margareta.

Nu este pentru prima oară când Trenul Regal ajunge la Buzău. Pe 1 decembrie 2014, Trenul Regal, având la bord Familia Regală, a omagiat regii români întregitori de neam și a parcurs traseul Sinaia, Focșani, Râmnicu-Sărat, Buzău, Ploiești și București.

Știri despre: