TRIBUNALUL BUZĂU ÎȘI DESCHIDE PORȚILE DE ZIUA EUROPEANĂ A JUSTIŢIEI CIVILE

de Stiri Buzau Media

    În acest an, Tribunalul Buzău  va sărbători Ziua Europeană a Justiţiei Civile în ziua de miercuri, 25 octombrie, când îşi va deschide porţile şi va asigura accesul liber pentru toate persoanele care doresc să aibă contact direct cu conducerea instanţei, judecătorii şi personalul de specialitate, în vederea mai bunei cunoaşteri a problemelor şi preocupărilor acestora, precum şi a modului de funcţionare a justiţiei.

Buzoienii sunt invitați, miercuri, 25 octombrie, începând cu orele 10:30, să treacă pragul Tribunalului pentru a cunoaşte din interior justiţia buzoiană şi pe cei chemaţi să o înfăptuiască. Obiectivul principal al Zilei Europene a Justiţiei Civile constă în informarea cetăţenilor în legătură cu  funcţionarea justiţiei şi modalităţile procesuale prin care îşi pot apăra drepturile civile.

Celebrarea Zilei Europene a Justiţiei Civile constituie, totodată, un moment oportun pentru a încerca să înţelegem mai bine ce anume am realizat, dar mai ales, care sunt paşii următori pe care trebuie să îi parcurgem împreună pentru a apropia, cu adevărat, Justiţia de cei în beneficiul cărora lucrează.

Știri despre: