𝐃𝐄𝐒𝐏𝐑𝐄 𝐓𝐀𝐍𝐃𝐑𝐄𝐓̦𝐄 𝐝𝐞 𝐌𝐚𝐭𝐞𝐢 𝐕𝐢𝐬̦𝐧𝐢𝐞𝐜, cea mai recentă premieră a Teatrului ,,George Ciprian” revine pe | 𝟐𝟗 𝐒𝐄𝐏𝐓𝐄𝐌𝐁𝐑𝐈𝐄 | 𝐎𝐑𝐀 𝟏𝟖.𝟎𝟎

de Stiri Buzau Media

Un spectacol cu Ioan Coman, Macrina Bârlădeanu, Șerban Gomoi, Ioana Cojocărescu și Mihai Grigore – violoncel live.
Regia: Vlad Trifaș
Light Design: Ionuț Aldea
Foto: Ştefania Carpen
Durata: 1h 45 min

Preț bilet: 50 ron
Biletele pot fi achiziţionate ONLINE
https://www.teatrulgeorgeciprian.ro/sala-teatru.php?id=286, de la Agenţia de Bilete a Teatrului George Ciprian din Bdul. Nicolae Bălcescu sau de la Casieria Teatrului George Ciprian.
______________
„Despre Tandrețe” reprezintă o incursiune profundă în esența umanității și în subtilitățile conexiunilor interumane, prezentată printr-o poveste fascinantă și plină de sensibilitate. În centrul tumultului vieții moderne, acest spectacol aduce în lumină frumusețea și fragilitatea relațiilor umane și încurajează redescoperirea umanității în toate formele ei.
Pe durata spectacolului, publicul este invitat să exploreze întreaga gamă a experiențelor umane, de la cele mai simple și banale momente de conexiune, până la profunde epifanii de înțelegere și empatie. Într-o lume în care, uneori, umanitatea pare să fie pierdută în agitație și superficialitate, „Despre Tandrețe” aduce o amintire subtilă a bogăției și a frumuseții ce pot fi găsite în fiecare interacțiune autentică.

Muzica live interpretată la violoncel este o respirație melodică a personajelor, iar fiecare atingere a arcușului pe corzi evocă fragilitatea și delicatațea. Această fragilitate a muzicii reflectă și subliniază delicata complexitate a relațiilor umane prezentate în spectacol.

Spectacolul „Despre Tandrețe” de Matei Vișniec este o căutare a umanității, dacă a fost pierdută, și o redescoperire dacă a fost uitată.





Teatrul George Ciprian