ACCIDENT TERIBIL IN BUZAU.S-A ACTIVAT PLANUL ROSU DE INTERVENTIE

de Stiri Buzau Media
Sursă foto: Arhivă

UPDATE 2: În urma verificărilor efectuate de echipa de cercetare la fata locului a rezultat că o buzoiancă în vârstă de 43 ani care se deplasa cu un autoturism dinspre B-ul N. Bălcescu, pentru a intra în curtea unei unităţi şcolare din municipiul Buzău, pe fondul unei manevre executate greşit, ar fi pierdut controlul asupra vehiculului şi ar fi acroşat poarta de acces şi un grup de persoane. În urma accidentului rutier 8 persoane cu vârste cuprinse între 12 şi 67 de ani au suferit diferite vătămări corporale, iar în total 9 persoane au fost transportate la spital. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal şi poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

UPDATE 1: Referitor la accidentul rutier din municipiul Buzau, din primele verificări efectuate la fata locului de politişti a reieşit că o conducatoare auto aflata la volanul unui autoturism, pe fondul unei manevre executate gresit a acrosat poarta de acces in curtea unei institutii scolare. În urma impactului, 6 persoane adulte, 5 femei şi un barbat, au suferit vatamari corporale în urma căderii porţii metalice, persoanele aflându-se pe trotuar, in fata unitatii scolare. Pana la acest moment, 9 persoane au fost transportate la spital, din care 3 ar fi suferit atac de panica.

STIREA INITIALA:Accident rutier in zona Scolii 1 din municipiul Buzau. Se pare ca un autoturism ar fi acrosat o poarta metalica si astfel ar fi fost ranite 6 persoane adulte. In zona accidentului actioneaza mai multe echipaje de politie, pompieri si ambulante. S-a declansat planul rosu de interventie. De la fata locului au fost preluate si transportate la spital cele 6 persoane, precum si conducatoarea autoturismului.

Știri despre: